om os

HVEM ER VI?

Pasta Principato er en lille familievirksomhed på Fejø, bestående af parret Diego og Katharina. Diego er pastamaker og ejer. Katharina afsøger nye muligheder for råvarer og samarbejder. Pasta Principato er vores hjertebarn, og vi er passionerede madnørder. Derfor er det vores egne værdier, der er i centrum, når vi træffer beslutninger. Vi bruger mange ressourcer på at tænke i bæredygtighed. Fra produktion til råvarer og emballage. Økologi er for os en selvfølge, og vi vil helst arbejde med råvarer fra små lokale producenter.

VORes pastaeventyr

Diego har hele sit voksne liv drømt om at gøre sin passion for pasta til sin levevej. Duften af frisk pasta og pastahåndværkets omhyggelighed har altid vækket noget særligt i ham. Diegos drøm blev til virkelighed på Fejø, hvor han mødte Katharina. Sammen startede vi Pasta Principato, og med stor hjælp fra Fejøboere, familie og venner, start-up hjælp fra FOOD og Sakskøbing Madhus, midler fra LAG småøerne og ø-støtte gik alt op i en højere enhed, og i 2019 kunne vi åbne vores pastari på Fejø. 

vores værdigrundlag

Vi tror på at godt pastahåndværk gør en forskel og vi er passionerede i kunsten at fremstille frisk pasta med rødder i italienske traditioner. Vi har en forkærlighed for økologiske kvalitetsråvarer, bæredygtig produktion og små lokale producenter. Vi mener at gode råvarer fortjener en omhyggelig tilberedning med respekt for den enkelte råvares kvaliteter.