RAVIOLI BURRO-SALVIA

Klassikeren over alle klassikere. Ravioli vendt i smør- og salviesauce. Umådelig simpel giver denne sauce vores ravioli den opmærksomhed på tallerkenen, som den fortjener. Saucen er traditionelt serveret med salvie, men da vi tror på kunstnerisk frihed – især i køkkenet – kan andre friske krydderurter fint bruges.

Serverer: 4 pers. Tilberedningstid: 5 min.

 

INGREDIENSER

60 g. smør

2 kviste friske krydderurter (salvie, timian eller oregano)

Revet parmigiano

 

TILBEREDNING

Kom ingredienserne i en stor pande og steg ved middel varme til smørret er let gyldent. Vend kort de tilberedte ravioli i panden over det varme blus. Servér straks med revet parmigiano.

RAVIOLI I VALNØDDESAUCE

Valnøddesaucen har rødder i den solrige kystregion Ligurien. En voluminøs cremet sauce, der er let at tilberede. Den dybe valnøddesmag giver et godt modspil til vores vegetariske ravioli.

Serverer: 4 pers. Tilberedningstid: 15 min

 

INGREDIENSER

100 g valnøddekerner

1 dl sødmælk

30 g parmigiano

6 spsk. ekstra jomfruolivenolie

½ fed hvidløg

Lidt persille, salt & peber

 

TILBEREDNING

Hak alle ingredienser (undtagen olie) fint i en blender. Tilsæt olie lidt af gangen, og blend til saucen er cremet. Kom saucen i en stor pande og reguler konsistensen med lidt af kogevandet fra raviolien. Vend kort de tilberedte raviolier over det varme blus. Servér straks.