TAGLIATELLE AL LIMONE

Tagliatelle vendt i citronsauce drysset med frisk mynte, rosa peber og mandler. Denne opskrift er Diegos egen opskrift. Med citronernes syrlighed, den friske mynte, den aromatiske rosa peber og de crunchy mandler er denne pastaret perfekt til varme sommeraftener, eller et frisk pust til vinterens mørke.

Serverer: 4 portioner. Tilberedningstid  15 min.

INGREDIENSER

 1-2 citroner

40 g smør

20 g olivenolie

En håndfuld frisk mynte

En lille håndfuld hakkede mandler

Rosa peberkorn

TILBEREDNING

Hak mandlerne og rist dem gyldne på en pande. Hak mynte og peber groft.

Varm smør, olie, lidt citronskal, halvdelen af mynten, og halvdelen af peberen i en pande. Steg over middelvarme til smagene har samlet sig, ca 3 minutter. Tilsæt saften fra citronerne og reducer saucen ca 1 minut, skru derefter op for varmen og vend de tilberedte tagliatelle i saucen. 

Anret pastaen på tallerkenen og drys med de ristede mandler, resten af mynten og peberen.