TAGLIATELLE AL LIMONE
Tagliatelle vendt i citronsauce drysset med frisk mynte, rosa peber og mandler. Denne opskrift er Diegos egen opskrift. Med citronernes syrlighed, den friske mynte, den aromatiske rosa peber og de crunchy mandler er denne pastaret perfekt til varme sommeraftener, eller et frisk pust til vinterens mørke.
Serverer: 4 portioner. Tilberedningstid 15 min.
INGREDIENSER
1-2 citroner
40 g smør
20 g olivenolie
En håndfuld frisk mynte
En lille håndfuld hakkede mandler
Rosa peberkorn
TILBEREDNING
Hak mandlerne og rist dem gyldne på en pande. Hak mynte og peber groft.
Varm smør, olie, lidt citronskal, halvdelen af mynten, og halvdelen af peberen i en pande. Steg over middelvarme til smagene har samlet sig, ca 3 minutter. Tilsæt saften fra citronerne og reducer saucen ca 1 minut, skru derefter op for varmen og vend de tilberedte tagliatelle i saucen.
Anret pastaen på tallerkenen og drys med de ristede mandler, resten af mynten og peberen.