OPSKRIFTER



RAVIOLI BURRO-SALVIA

Klassikeren over alle klassikere. Ravioli vendt i smør- og salviesauce. Umådelig simpel giver denne sauce vores ravioli den opmærksomhed på tallerkenen, som den fortjener. Saucen er traditionelt serveret med salvie, men da vi tror på kunstnerisk frihed – især i køkkenet – kan andre friske krydderurter fint bruges.

Serverer: 4 pers. Tilberedningstid: 5 min.

INGREDIENSER

60 g. smør

2 kviste friske krydderurter (salvie, timian eller oregano)

Revet parmigiano

TILBEREDNING

Kom ingredienserne i en stor pande og steg ved middel varme til smørret er let gyldent. Vend kort de tilberedte ravioli i panden over det varme blus. Servér straks med revet parmigiano.

RAVIOLI i valnøddesauce

Valnøddesaucen har rødder i den solrige kystregion Ligurien. En voluminøs cremet sauce, der er let at tilberede. Den dybe valnøddesmag giver et godt modspil til vores vegetariske ravioli.

Serverer: 4 pers. Tilberedningstid: 15 min

INGREDIENSER

100 g valnøddekerner

1 dl sødmælk

30 g parmigiano

6 spsk. ekstra jomfruolivenolie

½ fed hvidløg

Lidt persille, salt & peber

TILBEREDNING

Hak alle ingredienser (undtagen olie) fint i en blender. Tilsæt olie lidt af gangen, og blend til saucen er cremet. Kom saucen i en stor pande og reguler konsistensen med lidt af kogevandet fra raviolien. Vend kort de tilberedte raviolier over det varme blus. Servér straks.

tagliolini AL LIMONE

Tagliolini vendt i citronsauce drysset med frisk mynte, rosa peber og mandler. Denne opskrift er Diegos egen opskrift. Med citronernes syrlighed, den friske mynte, den aromatiske rosa peber og de crunchy mandler er denne pastaret perfekt til varme sommeraftener, eller et frisk pust til vinterens mørke.

 

Serverer: 4 portioner. Tilberedningstid  15 min

INGREDIENSER

 1-2 citroner

40 g smør

20 g olivenolie

En håndfuld frisk mynte

En lille håndfuld hakkede mandler

Rosa peberkorn

TILBEREDNING

Hak mandlerne og rist dem gyldne på en pande. Hak mynte og peber groft.

Varm smør, olie, lidt citronskal, halvdelen af mynten, og halvdelen af peberen i en pande. Steg over middelvarme til smagene har samlet sig, ca 3 minutter. Tilsæt saften fra citronerne og reducer saucen ca 1 minut, skru derefter op for varmen og vend de tilberedte tagliolini i saucen. 

Anret pastaen på tallerkenen og drys med de ristede mandler, resten af mynten og peberen.