RÅVARERNE

Den gode duft af frisk pasta med æg er Diegos drivkraft i pastahåndværket.
Derfor er pastahåndværket mere end håndelag – det er en balancering af levende råvarer, der har hver sine styrker, som skal træde frem i det færdige produkt.

Vi er derfor stolte over at bruge hvedemel fra en lokal producent, Lammehave Økologi, der stenformaler melet på egen mølle. Med denne forarbejdningsteknik kværnes hele kornet, inden det bliver sigtet. Således bibeholdes en stor del af kornets skal hvor de bedste dele af kornets ernæringsmæssige egenskaber sidder – vitaminer, mineraler og fibre. Til forskel fra traditionelt raffineret hvedemel, giver mel fra Lammehave Økologi vores pasta karakter. Rig på duft og smag og med let rustikke undertoner. Durummel fra solrige Italien giver vores pasta stabilitet, den karakteristiske gyldne farve, og er med til at bibeholde pastaens bid under kogning, så kokken kan servere vores pasta ’al dente’.

Smag selv forskellen!