REVOLUTIONEN

Hvorfor fryse frisk pasta?
Simpelt! Fordi ellers ville det ikke være ligeså friskt som om det lige var fremstillet.

De sidste årtier har dybfrostteknologien vundet store fremskridt. I vores pastari nyder vi godt af I.Q.F systemet (Individually Quick Frozen) som tillader at vi fryser vores produkter på meget kort tid, i vores blæstfryser. Med denne teknik bibeholder vi pastaens ernæringsmæssige kvaliteter og gør det muligt for kokken selv at bestemme portionsstørrelse på vores ravioli og koge båndpasta to portioner ad gangen – direkte fra frost.

Fordelen ved frysning ved meget lave temperaturer (ned til -50 °C) under konstant luftstrøm er, at der formes meget små krystaller i pastaens elementer. Det gør, at vores ravioli ikke mister sine fysiske karakteristika under frysningsprocessen. I modsætning til frisk pasta i køledisken, der lider under en hurtig forringelse, bibeholdes både smag, struktur og råvarernes kvalitet i lang tid i vores friske pasta på frost. På den måde kan vi tilbyde pasta, som vi kan kalde frisk! Helt uden brug af konserveringsmidler, modificeret atmosfære eller varmebehandling – vi bruger blot den naturligste konservering, der findes: nedfrysning.

Smag selv forskellen!