SAUCER

RAVIOLI

SMØR-SALVIESAUCE

Klassikeren over dem alle. Nemt og bekvemt når sulten melder sig.  Kom en god klat smør og en kvist salvie på en kold pande, tørret eller frisk. Når smørret bruner og køkkenet dufter sirligt af salvie, vend da de kogte ravioli i panden – og servér straks med lidt friskrevet parmesan henover. Buon appetito! 

VALNØDDESAUCE

Valnøddesaucen har rødder i den solrige kystregion Ligurien. En voluminøs cremet sauce, der er let at tilberede. Den dybe valnøddesmag giver et godt modspil til vores vegetariske ravioli.

 

Hak 100 g valnøddekerner30 g parmigiano, ½ fed hvidløg og en dl mælk fint i en blender. Tilsæt olie lidt af gangen, og blend til saucen er cremet, cirka 6 spsk. Kom saucen i en stor pande og reguler konsistensen med lidt af kogevandet fra raviolien. Vend kort de tilberedte raviolier over det varme blus. Servér straks.

PASTA LUNGA

SVAMPESAUCE

Når svampesæsonen kalder er det tid til pasta med de umamifyldte svampe. der er vokset i skov og krat. Svits svampe, hvidløg og krydderurter, hæld den fede fløde over og bryd eventuelt fedmen med lidt revet cirtonskal og friske krydderurter. Server med en syrlig salat.