SORTIMENT

RAVIOLI

RICOTTA & SPINAT

 

 

 

Det er ikke en tilfældighed, at dette er en klassiker! Med frisk fyld af spinat og en afbalanceret smag, er denne ravioli et sikkert hit hos både store og små.

RICOTTA & SVAMPE

Til dem der elsker en intens umami-smag! Vores ravioli med cremet svampefyld bestående af brune champignon og Karl Johan-svampe dufter af skovbund og smager, så himlene synger!

BURRATA

En dejlig, cremet ravioli, fyldt med ricotta og hjertet i den populære burrata-ost fra La Treccia. Raviolien er tilsmagt med merian, og er en rigtig crowdpleaser.

PASTA LUNGA

TAGLIATELLE

Dronningen af båndpasta! Passer godt til alle tænkelige saucer, og er højst t sandsynligt det, du forbinder med båndpasta. Gør sig forrygende med en ragu eller en god, klassisk tomatsauce. 

PAPPARDELLE

Pappardelle er den bredeste båndpasta i byen, og gør sig elegant på en tallerken med saucer, der har en smule mere fylde. Det kunne være med fisk, skaldyr, årstidens grøntsager eller noget helt fjerde. 

RESTAURATØRER

Vi indgår hjertens gerne i samarbejde med dig, så du kan servere den helt rigtige pastaret til netop dit spisested. Vi kan sammen arbejde med fyld, former og størrelser alt efter hvor meget pasta, du har brug for. Vores pasta er på frost, og der er derfor stort set ingen spild hos dig – du koger præcis den mængde, du serverer til dine gæster.

 

Giv Diego et kald på +45 91 97 07 14, så kan vi tale om mulighederne!